Wetenschappers die je seksuele leven afhankelijk is. geletterdheid (! )

Natuurlijk, grammatica — Dit is het laatste dat met u geassocieerd is met seks en seksualiteit, maar geloof me: https://vanstrata.ca/gallery/ ze zijn ook verbonden.

Tenminste, dus goedkeuring van wetenschappers van de Universiteit van Kyoto. Ze voerden een studie uit om de relatie tussen het antwoord op grammaticale fouten en de seksuele opwekkingsbaarheid van de persoon te bepalen.

Ze hebben een brief gemaakt met een voorstel voor huisvesting en stuurde het naar 80 «Uitgebreid», waaronder het is even introvert en extraverts.

Er was niets seksueel in de brief, maar er waren fouten en nogal irritant, — Vier vier.

Zoals het bleek, beschouwde de introverten niet een persoon met zo’n laag geletterdheidsniveau met een goede buur.

Vreselijk! Hele vier fouten op de brief! (Dit zijn forums niet gelezen!) De extraverts reageerden significant gemakkelijker en vaker afgesproken om te ondertekenen «Goed nabuurschapsovereenkomst».

Als je in het eerste deel van dit nieuws hebt gekocht, begint het nu interessant. Vanuit het experiment maakten wetenschappers niet de meest voor de hand liggende conclusie.

Als verschillende fouten een dergelijke acute reactie van introverteen veroorzaken, is het duidelijk andere pathogenen, inclusief seksueel, meer dan op de extravert.

Een dergelijke conclusie, ze hebben gemaakt, gebaseerd op het reeds vastgestelde feit: de extravert van de excitatierate hieronder.

Dus, als u altijd drie keer de letter leest cialis bestellen voordat u verzendt, om de fout niet te missen, en niet tegen de invoering van de doodstraf voor de verkeerde consumptie, betekent dit dat het willekeurig een vrouwelijke enkel kan zien.

De volgende keer dat je de volgende grammatica-ntsi irriteert, wat aangeeft dat de komma in het midden van het woord meestal niet wordt geplaatst, wees dan niet boos, en probeer het haar beter te ontmoeten.

Volgens slimme mensen kan een hete seksuele temperament dergelijk gedrag verbergen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.