12 mannelijke uitdrukkingen die vrouwen irriteren

Sommige mannen volgen niet met name de woorden en beledigen hun vrouwen, zelfs niet begrijpen dit of, erger, waardoor het bewust wordt.

En ja, meisjes worden ook vaak niet gevolgd door hun tong, maar het is eerder het onderwerp voor het vrouwenmagazine, met een vergelijkbare kop.

Vandaag zullen we vertellen over welke frases het beter is om niet te gebruiken bij het communiceren met meisjes, als u natuurlijk niet opzettelijk wilt of beledigen of beledigen.

«Rustig aan»

Spreken dit, vertoont u verwennieuze en giet alleen olie in het vuur. Voor haar klinkt deze uitdrukking als «Je hebt geen controle over je emoties — Typische Baba».

Het maakt zich om zich in verlegenheid te voelen en nog meer boos te worden. In plaats van met een vrouw te praten «rustig aan», beter ontdekken wat ze precies betreft.

«Je ziet er vandaag moe uit»

Je weet dat meisjes duidelijk genoeg reageren op alles wat verband houdt met hun uiterlijk, vooral als we het hebben over nadelen of slordigheid.

Zeggen dat ze moe uitziet, je hint dat het tenminste niet erg lijkt, maar hoogstwaarschijnlijk — vreselijk. In plaats van deze zin is het beter gevraagd hoe het is. Zelfs als het antwoord op deze vraag is «En wat?», Je kunt altijd zeggen: «Net gevraagd».

«Je ziet er goed uit — je bent afgevallen?»

Denk je dat je een compliment doet, met het meisje dat ze slanker en aantrekkelijker werd.

Maar in het hoofd van de vrouw klinkt het als «voordat je niet erg dik was, en inderdaad onaantrekkelijk». In plaats daarvan is het beter om te zeggen dat je blij bent haar te zien of dat het meer mooi en mooier wordt zonder verwijzing naar het verleden.

«Je hebt dit alles gegeten?»

Een van de meest ongemakkelijke opmerkingen die we zelfverzekerd hebben, de meeste van de jongens doen in een stripvorm, terwijl ze zelfs met goedkeuring, dat ze eindelijk niet op deze uitlaatdiëten zit, maar normaal voedt.

Ze hoort: «Je hebt iets, voedingsproblemen? Je zou je moeten schamen dat je zoveel aten». Het tegenovergestelde van deze zin — «Dat is alles wat je bent?»

Dus je lijkt te bedoelen dat het gedeelte onbeduidend is en het meisje weer blaast, zichzelf afputten voor de reset van denkbeeldig vet. Ze ziet het als het beheersen van haar voeding en interfleen in de gevallen die u niet betreft.

«Je moet vaker glimlachen»

Natuurlijk zei je op zijn minst eens op je vriendin. En wat zou je deze zin moeten horen? Hoogstwaarschijnlijk denk je zoiets als: «Zoals ik, en je zult ook minder verlangen om te glimlachen».

Het probleem is dat veel jongens

de meisjes als winderige personen waarnemen, in het hoofd waarvan alleen jongens, cosmetica en mode, en daarom geen redenen kunnen hebben. Het is veel fout.

«Het is niet erg vrouwelijk»

En wat betekent dat «Vrouwelijk»? Ga thuis met kinderen en in alles zitten en gehoorzamen de mannen, jurk alleen in dameskleding en vergeet zeker? Vrouwen willen niet altijd jurken en rokken dragen, ze proberen ook een carrière te bouwen en aan het werk te gaan.

Zeg dat een vrouw iets niet vrouwelijk doet,— Dit is honderd procent seksisme, alsof al deze feministische trends niet geïrriteerd zouden zijn.

«Je ziet er geweldig uit voor je leeftijd»

Zeg niet dat nooit. Uiterlijk, leeftijd en gewicht — De meeste patiënten voor vrouwenthema. Zelfs als je oprecht bewondert hoe in je 50 vrouw er 35 uitziet, herinnert het haar nog steeds aan dat ze al ver van het meisje is, en de jaren hun eigen, ook al ziet het er duidelijk beter uit dan de peevit.

In dit geval zal het de voorkeur verdienen om het haar gewoon te vertellen dat het er geweldig uitziet, zonder de leeftijd te vermelden.

«Ik heb tenminste nooit…»

Deze uitdrukking, veel mannen gebruiken om hun fouten te rechtvaardigen, de aandacht van de aandacht voor hun vrouwen te vertalen. «Ik heb tenminste nooit de auto van iemand anders geraakt tijdens het parkeren», «Ik heb tenminste niet veel tijd door, gezien een andere jurk» enzovoort.

In plaats van je fout te herkennen, herinneren zulke mannen negatieve of zelfs vrij gewone momenten uit het leven van meisjes, wat volledig ongepast is. We maken allemaal fouten die verlegen zijn, en dit is normaal. Maar om iemand te vernederen als je zelf schuldig bent, — Dit is ten minste onvolwassen en stom.

«Waarom doe je dat altijd?»

Niemand doet altijd iets. De veronderstelling dat het meisje altijd de gerechten niet wast of zich altijd zijn kleren verspreidt, merken maakt om hem te verdedigen en in een paar gevallen te rechtvaardigen.

Dus, bijvoorbeeld, zeggende dat ze constant vuile gerechten in de gootsteen verlaat, valt je aan op haar slib en luiheid. Zelfs als het meerdere keren gebeurde, zou je deze zin niet moeten gebruiken.

Beter discussiëren naarmate ze zich voordoen of tenminste vragen stellen zonder het woord te gebruiken «altijd». Dus je vriend zal je je comfortabeler voelen, want zonder hem verwerft de zin een heel andere betekenis en betreft alleen een specifiek geval.

«kan me niet schelen»

Als het meisje je vraagt, welke jurk ziet het er beter uit of sommige van de twee lippensticks om te kiezen, hoeven niet te praten «kan me niet schelen», of «doet er niet toe», of «iets». Ze vraagt ​​je deze vraag niet om je verantwoordelijkheid te filmen of te schakelen voor het kiezen, en zodat je haar helpt om te bepalen wat er geschikt is voor zijn uiterlijk en het personage het beste is.

Onthoud: als het meisje u een dergelijke vraag stelt, is uw mening belangrijk voor haar. Erger als ze altijd iets kiest zonder je te bevorderen.

«We houden jezelf als een typische vrouw»

Het is noodzakelijk om al deze derogerende uitdrukkingen te vergeten, wat het negatieve gedrag met vrouwen vergelijken. Poklakaal? We houden jezelf als een vrouw. Vorig? Babsky daad. Alleen voor referentie: tijdens de grote patriottische oorlog vochten tienduizenden vrouwen aan de voorkant op een lijn met mannen en verdedigde hun land tot de laatste druppel bloed. Daarna wordt https://kamagra.linkkwartier.nl/ op de een of andere manier de taal niet om het onwaardige gedrag van Babsk noemen.

In aanvulling op denigrerende geluidszin «We houden jezelf als een typische vrouw» Het slechte is ook het feit dat je het vergelijkt met alle anderen, alsof je beweert dat het precies hetzelfde is als dezelfde karikatuurmeisjes achter het stuur van het rood «Mini», Docking op verkeerslichten voor een paar minuten.

«Doe het doe het»

Eerder was het de norm om een ​​vrouw te bestellen om iets te doen — Toen was de maatschappij puur patriarchaal, en de vrouw op zijn best werd beschouwd als een incubator en een prachtig accessoire.

Maar sindsdien is veel tijd verstreken, en nu overwegen de meeste meisjes, behalve in patriarchale religieuze gezinnen, overweeg dan je gewone toon om te beledigen dat ze geen mensen zijn, en honden die moeten worden opgeleid.

Omdat je aan het einde van de zin toevoegt «Alsjeblieft» En ze zeggen dit verzoek zonder ordinar-toon, het zal voor iedereen gemakkelijker zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.